ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
αδιαφορος κατασκευαστης- Αριθμός μηνυμάτων : 163
Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Τόπος : στον κοσμο μου
Απ: ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
χαχαχαχαχαχα
Καλα τους τα ειπαμε και τωρα βγαινουν και μας λενε οτι ειμαστε και παιδια απο το μαγαζακι δεν ντρεπονται λιγο,που ειναι το κυρος τους (οχι ο κυρος) που δωσανε τα 4 και τωρα θελουνε με λευτα που μονο σπιρτα μπορεις να αγορασεις να παρουνε αποστατικο.
Αντε ρε μην με τρελενετε αλλο μην ......
Αλλα καλα να παθουνε το ειχα πει ας καθησουνε τωρα κατω απο τον πλατανο και ας κρεμασουνε και το αποστατικο τους μαζι θα τους κανει περισοτερο σκια μαγικη σκια χαχαχαχαχα.
Αλλα καλα να παθουνε το ειχα πει ας καθησουνε τωρα κατω απο τον πλατανο και ας κρεμασουνε και το αποστατικο τους μαζι θα τους κανει περισοτερο σκια μαγικη σκια χαχαχαχαχα.
indiana jones έγραψε:Καλα τους τα ειπαμε και τωρα βγαινουν και μας λενε οτι ειμαστε και παιδια απο το μαγαζακι δεν ντρεπονται λιγο,που ειναι το κυρος τους (οχι ο κυρος) που δωσανε τα 4 και τωρα θελουνε με λευτα που μονο σπιρτα μπορεις να αγορασεις να παρουνε αποστατικο.
νομιμο 100% ομως!
χαχχαχαχχαχαχα
Σε ενα οποιοδηποτε μηχανημα η λειτουργια του σαν αποστατικο δεν απεχει πολυ απο την κανονικη λειτουργια. Εαν ξερεις τι κανεις τοτε ο "καθε" δισκος μπορει να γινει ενα αποστατικο. Αλλιως ας κανεις τισ δοκιμες του αιωνα δεν γινεται τιποτα. Θελω να πω οτι το μαγικο εστω και με πολλους περιορισμους δουλευει σαν αποστατικο. Το κακο ειναι οτι ειναι τοσο ατσουπμαλο που δεν μπορει να δουλευτει απο ολους και δεν μπορει να παει κοντα οταν ο στοχος ειναι παλιος.....
Δεν θελω να το συνεχισω γιατι δεν γουσταρω να το διαφημιζω.
Δεν θελω να το συνεχισω γιατι δεν γουσταρω να το διαφημιζω.
Kyros- Αριθμός μηνυμάτων : 30
Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Τόπος : Greece
φιλε μου διαφιμισε το....δεν πειραζει ...πες ποια ειναι η αρχη λειτουργιας του ομως?
προσωπικα ξερω 5 μηχανακια τα οποια δουλευουν απο αποσταση και παρουσιαζουν τετεια προβληματα!
προσωπικα ξερω 5 μηχανακια τα οποια δουλευουν απο αποσταση και παρουσιαζουν τετεια προβληματα!
Τους τα ειπανε μια χαρα ο Rospy και ο Vasster [αντε και ο erevnitis o φιλος μου]. Λετε να φανε διαγραφη και αυτοι;
PROVLIMATISMENOS LYKA- Αριθμός μηνυμάτων : 34
Τόπος : Θεσ/νικη
kataskeuastis έγραψε:φιλε μου διαφιμισε το....δεν πειραζει ...πες ποια ειναι η αρχη λειτουργιας του ομως?
Αφου ξερεις μηχανακια παρομοια τοτε τι την θελεις την αρχη λειτουργιας????
LYKA έγραψε:Τους τα ειπανε μια χαρα ο Rospy και ο Vasster [αντε και ο erevnitis o φιλος μου]. Λετε να φανε διαγραφη και αυτοι;
Μην ξεχνας οτι καποιοι απο τους παραπανω δεν δεχονται και την ραβδοσκοπια.
Ας απαντησει ο αντμιν να δουμε ποιος εχει δικιο.
δεν την θελω την αρχη λειτουργειας του.....γιατι θεωρω οτι δεν εχει!Kyros έγραψε:kataskeuastis έγραψε:φιλε μου διαφιμισε το....δεν πειραζει ...πες ποια ειναι η αρχη λειτουργιας του ομως?
Αφου ξερεις μηχανακια παρομοια τοτε τι την θελεις την αρχη λειτουργιας????
αλλο η θεωρια και αλλο η πρακτικη!!!
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης